Achtergrond

“Wie een badkamer gaat verbouwen, krijgt te maken met talloze keuzes. Niet alleen in merken en materialen, maar ook in vakmensen. Onze deskundige begeleiding helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo voorkomen we teleurstellingen.”

Achter Ba-s badkamer- en sanitairspecialist staat Bas Thijssen. Na 14 jaar ervaring te hebben opgebouwd op het gebied van badkamers en sanitair in de verschillende vakdisciplines (groothandel, bouwbedrijf en installateur), gebruikt hij deze expertise nu om in eigen beheer complete badkamers en toiletruimtes te ontwerpen, leveren en eventueel te (ver)bouwen.

Bas heeft tijdens zijn loopbaan geconstateerd dat mensen die een badkamershowroom bezoeken vaak overrompeld worden door het aanbod en het verschil in prijzen. Een complete badkamer uitzoeken vergt veel meer tijd én geld dan je verwacht. Bovendien lijken er bij het uitzoeken van een badkamer alleen maar méér vragen te ontstaan…

Hebt u erop gelet of het ontwerp en de daarop uitgezochte badkamer wel past in de ruimte..? Hebt u aan het plafond gedacht..? Is er over ventilatie gesproken..? Moet de meterkast worden aangepast als u een stopcontact in de badkamer wilt..? Is het technisch wel haalbaar om de gewenste badkamer te realiseren..?

Ook krijgen mensen op hun zoektocht naar een nieuwe badkamer te maken met allerlei verschillende partijen: aannemers, installateurs, tegelzetters, elektriciens, timmermannen, stukadoors, etc. Dan is het wel zo prettig om één aanspreekpunt te hebben. Iemand die de ins and outs van de branche kent en het hele proces begeleidt en regisseert.

Dát is wat Ba-s badkamer- en sanitairspecialist doet; wij nemen het gehele (ver)bouwtraject voor u uit handen. Er wordt gezorgd voor een logische en efficiënte planning, zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt.