Ba-s = Bad in Beeld

Per 1 december heeft Ba-s sanitair zich aangesloten bij Bad in Beeld. Eigenaar Bas Thijssen is een meer dan ervaren ‘badkamerdier’ en dus al heel wat jaren actief in de branche. Het is dan ook niet zo vreemd dat Bas juist koos voor onze soft franchiseformule.

Bas heeft met zijn bedrijf residentie in een van de allermooiste showrooms in Oost Brabant. In de plaats Zeeland, is een nauwe samenwerking opgetuigd met Marco van den Akker van Van den Akker tegelwerken. Deze prachtige showroom wordt de komende tijd uitgebreid met meerdere badkameropstellingen uit het assortiment van Bad in Beeld. Ondanks dat Bas gepokt en gemazeld is viel hij voor de meer dan 40 jaar ervaring van moeder IGM. Naast de messcherpe condities zijn het ruime en uitgebalanceerde assortiment van Bad in Beeld een zeer welkome aanvulling op de toch al mooie propositie van Ba-s sanitair.

Hartelijk welkom Bas! We zien er naar uit een groot succes te maken van deze samenwerking. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel succes in de toekomst.