Bedrijfsprofiel

“Een badkamer verbouwen is net een huis bouwen in het klein. Immers, alle vakdisciplines die nodig zijn om een compleet huis te bouwen, die komen ook aan bod op de badkamer. Het is kortom een complexe onderneming.”

Jarenlange ervaring
Ba-s badkamer- en sanitairspecialist is een jong en dynamisch bedrijf dat voor u het gehele (ver)bouwtraject van uw badkamer of toiletruimte begeleidt. Van advies en ontwerp tot en met de aanschaf en de oplevering. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u soepel door het hele proces heen loodsen. U mag rekenen op een terzake kundig advies, een eerlijke prijs en uitstekende service.

Één aanspreekpunt
Ba-s badkamer- en sanitairspecialist heeft dus het gehele (ver)bouwtraject in handen. Dat betekent dat u steeds één aanspreekpunt heeft. Dat is wel zo makkelijk. Bovendien stelt het ons in staat om eventuele problemen in een vroegtijdig stadium te signaleren en op te lossen. Een extra kwaliteitswaarborg waar u de vruchten van plukt.

Uw wensen staan centraal
Ba-s badkamer- en sanitairspecialist stelt úw wensen, ideeën en budget centraal. Samen met u realiseren we een sfeervolle, praktische badkamer die bij u past. Wij denken met u mee. En dat gaat verder dan een kort gesprekje en een rondje door de showroom.

Merkonafhankelijk
Ba-s badkamer- en sanitairspecialist is merkonafhankelijk. Daardoor kunnen wij een breed pakket aan producten aanbieden. Van voordelig en goed tot chic en exclusief, maar zonder uitzondering van optimale kwaliteit. Deze diversiteit stelt ons in staat ook úw individuele ideeën en wensen om te zetten in realiteit.

Kwaliteit, professionaliteit en veiligheid
Ba-s badkamer- en sanitairspecialist werkt alleen samen met gecertificeerde bedrijven. Om die certificering te krijgen en te behouden, moeten ze aan strenge eisen voldoen. Eisen die erop zijn gericht het kwaliteitsniveau van de dienstverlening te bewaken. De certificering betekent voor u dus een garantie voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid.

Service
Doordat onze dienstverlening het gehele (ver)bouwtraject omvat, kunnen we snel en efficiënt werken en waken over de kwaliteit van alle producten en diensten die we leveren. En als er toch nog wat misgaat? Dan is één telefoontje voldoende. Want wij begrijpen dat schade en storingen zo snel mogelijk moeten worden verholpen. Service, noemen wij dat.