Inspiratie opdoen

Uw persoonlijkheid wordt zichtbaar in de vormgeving van de dingen waarmee u zich omringt. Modern, romantisch, klassiek of praktisch en kindvriendelijk, het weerspiegelt wie u bent en hoe u leeft. Om inspiratie op te doen voor de look & feel die bij u past, kunt u hieronder een aantal ‘moodboards’ bekijken.

inspiratie_mb1

Kleurgebruik

Kleuren bieden bijzondere mogelijkheden om toe te passen in de badkamer. Kleuren roepen emoties op en beïnvloeden ons zowel optisch als psychisch. Met kleuren zijn ruimtes optisch kleiner of groter te maken en word de stemming en sfeer bepaald. Zo word rood en paars als opwekkend en vitaliserend ervaren, blauw en groen als ontspannend en rustgevend, oranje geeft nieuwe kracht en energie.

inspiratie_mb2

Zakelijke Chique

Luxe soberheid. Enkel een design wastafel of profielloze douchewand trekt de aandacht. Overbodige details worden weggelaten. De gebruiksruimte staat centraal. Door toepassing van glas, kunststof en roestvrij staal en ingetogen kleurgebruik ontstaat de zo gewenste transparantie en ruimtelijkheid. Gestileerde details en een uitgebalanceerd ontwerp maken de minimalistische stijl tot een blijver.

inspiratie_mb3

Doordachte details

Details maken de badkamer af. Details leveren zowel functioneel als ergonomisch gebruiksgenot op. Met decoratie geeft u uw badkamer een persoonlijke noot. Door een uitgekiende toepassing van accessoires creëert u logische opbergruimte, met verlichting en decoratie worden de puntjes op de i gezet.

inspiratie_mb4

Zwart en Wit

Exclusief en elegant. Zwart is een verklaring van vastberadenheid en moed, samen met wit worden boeiende contrasten bereikt. Het kleurgebruik is puristisch en tijdloos. Voor de finishing touch zijn er talloze opties mogelijk, denk hierbij aan het toepassen van prints, het gebruik van donkere houtsoorten, maar zwart en wit laten zich ook combineren met iedere andere kleur, hierdoor ontstaat een badkamer met een uitzonderlijke stijl.