Kleine badkamer en toch Luxe en comfort

Mensen hechten steeds meer waarde aan luxe en comfort in de badkamer, maar wat als er slechts beperkte ruimte is? Of als er zelfs helemaal geen ruimte is voor een badkamer?

Douchen in de slaapkamer
Waar een badkamer vroeger altijd een afgeschermde ruimte was, komt het steeds vaker voor dat de voorzieningen van de badkamer elders in huis worden geplaatst. Een bad of douche in de slaapkamer is bijvoorbeeld een ideale oplossing als er eigenlijk geen ruimte is voor een de badkamer. Als de juiste materialen worden gebruikt straalt het luxe uit en deze oplossing biedt een groter comfort dan alles op elkaar plaatsen in een te kleine badkamer.

Efficiënt gebruik van ruimte
Als u een kleine badkamer heeft en toch een bad en douche wilt doet u er verstandig aan goed te kijken bij onze leveranciers. Zo zijn er badkuipen en douchebakken in verschillende maten en vormen waardoor er altijd wel een badkuip past in de beperkte ruimte die beschikbaar is. Maar naast de badkuipen en douchebakken is het ook belangrijk te kijken naar het badkamermeubilair. Kies voor elementen die multifunctioneel zijn en handig gevormd. Een spiegel kan prima kastruimte bevatten bijvoorbeeld!

Ruimte is er niet altijd, ruimte creëer je
Juist bij een kleine badkamer is het van belang dat de badkamer ruim oogt. Less is more is de toverspreuk in dit kader: probeer de badkamer niet vol te proppen, maar behoud de ruimtelijkheid door minder elementen te plaatsen. Ook kunt u ruimte creëren door te kiezen voor meubilair dat boven de grond zweeft.