Wellness

“De eerste badkamers, in de jaren ’60, waren niet meer dan praktische gebruiksruimtes. Tegenwoordig is een badkamer een oase van rust waar je de beslommeringen van alledag even achter je kunt laten en tot jezelf kunt komen. Wellness, heet dat met een mooi woord.”

De badkamer werd gemeengoed vanaf ongeveer 1960. Destijds was het vaak niet meer dan een lange smalle ruimte met een gestorte terrazzo vloer met vloerput, een douchegordijn, een wastafel en een straalkacheltje met een trektouwtje. De tegels waren smal en lang, de voegen breed en grijs. Kortom, een sobere ruimte om snel en efficiënt schoon te worden.

Tegenwoordig stellen we beduidend meer eisen aan de badkamer. Persoonlijk welbevinden en comfort zijn gewoon geworden. Voor dit welbevinden en comfort op de badkamer is de term Wellness in het leven geroepen. Ba-s badkamer-sanitairspecialist verstaat daaronder: een ruimte waar u zich op uw eigen manier volledig kunt ontspannen.

Voor de één betekent dat een waterdichte LCD-tv, een sauna of een stoomcabine en een sterrenhemel in het plafond. Voor de ander een bad met whirlpoolsysteem, of aroma- en lichttherapie op de badkamer. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen uw persoonlijke ideeën over wellness in een realiseerbaar ontwerp op maat.

Ba-s badkamer-sanitairspecialist is uiteraard op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wellness. Of het nu gaat om een LCD-scherm verborgen achter een spiegel, een zonnebank voor in de douche of  een vrijstaand ligbad, wij informeren u graag uitgebreid en vrijblijvend in een persoonlijk gesprek bij u thuis, op een tijdstip dat u schikt.