Werkwijze

“Alleen door een perfecte samenwerking en een logische planning blijft de overlast beperkt en is het mogelijk om binnen 10 tot 15 werkdagen een compleet gerenoveerde badkamer gebruiksklaar op te leveren.”

Oase van rust
De badkamer is bij uitstek een plek in huis om even lekker bij te komen. Met een hete douche spoel je een drukke werkdag van je af en na een uurtje languit in bad is je hoofd weer helemaal leeg. Een comfortabele, functionele en sfeervolle badkamer is een oase van rust. Zeker wanneer die is ingericht en aangekleed op een manier die bij je past.

Persoonlijk gesprek
Natuurlijk zijn wensen en ideeën over de inrichting van een badkamer heel persoonlijk. Ze hangen samen met de levensstijl van u en uw gezin. Bij Ba-s badkamer- en sanitairspecialist weten we dat. Daarom begint onze dienstverlening altijd met een persoonlijk gesprek. Bij u thuis en op een tijdstip dat ú schikt, dus ook ’s avonds of in het weekend.

3D-ontwerp
Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, maken we ter plaatse een 3D-ontwerp. Zo hebt u meteen een goed beeld van hoe de badkamer eruit gaat zien. Bovendien kunnen we u direct een prijsindicatie geven van dat ontwerp. Wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp, plannen we een bezoek aan de showroom om de materialen uit te zoeken.

Showrooms
In de nieuwe, overzichtelijk showroom in Zeeland, Landweer 16,  kunt u in alle rust inspiratie opdoen en de materialen voor uw ideale badkamer uitzoeken. U wordt begeleidt door uw vaste aanspreekpunt van Ba-s badkamer- en sanitairspecialist. U hoeft dus niet opnieuw uit te leggen wat u graag wilt. En desgewenst kan ter plekke uw 3D-ontwerp worden aangepast.

Thuis uw badkamer uitzoeken
U kunt uw badkamer ook thuis uitzoeken en inrichten. Digitaal vanuit de catalogus. Dat is handig als u, om welke reden dan ook, niet de deur uit kunt of wilt. We maken het u namelijk graag zo makkelijk en comfortabel mogelijk. En ook in dat geval wordt u uiteraard deskundig begeleid door uw vaste aanspreekpunt van Ba-s badkamer- en sanitairspecialist.

Totaalofferte en planning
Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp en de gekozen materialen, dan maken we voor u een totaalofferte die we bij u thuis met u doornemen. Tevens maken we dan in overleg met u een planning onder voorbehoud.

Vakkundige plaatsing
De plaatsing van uw badkamer gebeurt door deskundige medewerkers van gecertificeerde bedrijven. Deze vakmensen zijn inventief en flexibel en in staat om slimme oplossingen te bieden als dat nodig is. Een van onze medewerkers onderhoudt dagelijks (telefonisch) contact met u om de voortgang te bespreken. En als er wat is, kunt u uiteraard even bellen.

Oplevering
Wanneer de verbouwing bijna gereed is, komen we even bij u langs voor de vooroplevering. We controleren of alles in orde is voor de definitieve oplevering en zetten de laatste puntjes op de i. Bij de definitieve oplevering krijgt u uitgebreide informatie over het gebruik en het onderhoud van de badkamer en de eventuele apparatuur.

Één aanspreekpunt
Ba-s badkamer- en sanitairspecialist heeft kortom het gehele (ver)bouwtraject in handen. Dat betekent dat u steeds één aanspreekpunt heeft. Dat is wel zo makkelijk. Bovendien stelt het ons in staat om eventuele problemen in een vroegtijdig stadium te signaleren en op te lossen. Een extra kwaliteitswaarborg waar u de vruchten van plukt.