Werkwijze

Oase van rust

De badkamer is bij uitstek een plek in huis om even lekker bij te komen. Met een hete douche spoel je een drukke werkdag van je af en na een uurtje languit in bad is je hoofd weer helemaal leeg. Een comfortabele, functionele en sfeervolle badkamer is een oase van rust. Zeker wanneer die is ingericht en aangekleed op een manier die bij je past.

Persoonlijk gesprek
Natuurlijk zijn wensen en ideeën over de inrichting van een badkamer heel persoonlijk. Ze hangen samen met de levensstijl van u en uw gezin. Bij Ba-s badkamer- en sanitairspecialist weten we dat. Daarom begint onze dienstverlening altijd met een persoonlijk gesprek. Bij u thuis en op een tijdstip dat ú schikt.

3D-ontwerp
Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, maken we ter plaatse een 3D-ontwerp. Zo hebt u meteen een goed beeld van hoe de badkamer eruit gaat zien. Bovendien kunnen we u direct een prijsindicatie geven van dat ontwerp. Wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp, plannen we een bezoek aan de showroom om de materialen uit te zoeken.

Showrooms
In de nieuwe, overzichtelijk showroom in Zeeland, Landweer 16,  kunt u in alle rust inspiratie opdoen en de materialen voor uw ideale badkamer uitzoeken. U wordt begeleidt door uw vaste aanspreekpunt van Ba-s badkamer- en sanitairspecialist. U hoeft dus niet opnieuw uit te leggen wat u graag wilt. En desgewenst kan ter plekke uw 3D-ontwerp worden aangepast.

Thuis uw badkamer uitzoeken
U kunt uw badkamer ook thuis uitzoeken en inrichten. Digitaal vanuit de catalogus. Dat is handig als u, om welke reden dan ook, niet de deur uit kunt of wilt. We maken het u namelijk graag zo makkelijk en comfortabel mogelijk. En ook in dat geval wordt u uiteraard deskundig begeleid door uw vaste aanspreekpunt van Ba-s badkamer- en sanitairspecialist.

Totaalofferte en planning
Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp en de gekozen materialen, dan maken we voor u een offerte die we bij u thuis met u doornemen. Tevens kunnen wij u begleiden in het verbouwtraject.

Vakkundige plaatsing
De plaatsing van uw badkamer besteden wij uit aan deskundige medewerkers van gecertificeerde bedrijven. Deze vakmensen zijn inventief en flexibel en in staat om slimme oplossingen te bieden als dat nodig is. Een van onze medewerkers onderhoudt dagelijks (telefonisch) contact met u om de voortgang te bespreken. En als er wat is, kunt u uiteraard even bellen.